XocoXef

El Campus de XocoXef està pensat pels nens i nenes que gaudeixen cuinant dolços amb xocolata i experimentant amb la cuina.

L’objectiu és potenciar la creativitat i diversió a la cuina. Es tracta d’un Campus enfocat a nens de 8 a 14 anys, on aprendran a fer llaminadures, llapis de xocolata, pastissos, cuina experimental, i moltes sorpreses, tot creant activitats lúdiques i participatives, per tal que el nen gaudeixi de l’experiència culinària.

L’objectiu principal serà que els nens es diverteixin amb l’acte de crear amb aliments. No obstant, se’ls expliquen els hàbits d’alimentació saludable, fent-los entendre que no es pot abusar dels dolços, sinó que són un bon premi i un plaer per a ocasions especials.

A banda de les hores que treballaran a l’interior, a la tarda faran activitats d'Aventura, on podran gaudir de les propostes que oferim a la casa, com ara els jocs esportius, els ponts d’aventura, les excursions, jocs, gimcanes, etc. 

Direcció Tècnica: Marc Rodellas 


Edat: De 8 a 14 anys. Pels repetidors de més edat. fer abans consulta.


Els nens aprendran dirigits per en Marc Rodellas, el mestre pastisser que dirigeix juntament amb la seva família la pastisseria Rodellas a Sant Celoni. Just acabar els estudis a l’escola, va obtenir el premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador de Catalunya l’any 2011 i el tercer lloc al Trofeu Internacional de Mona de Pasqua.

Amb la seva experiència, transmetrà als joves el plaer de gaudir de la cuina, a ser ordenats, a treballar amb un objectiu i a tractar els aliments de manera adequada,  ensenyant-los la vessant pràctica i divertida del món de les postres i la pastisseria.

 

Per a més informació ompliu el següent formulari: