Colònies d'estiu

COLÒNIES I CAMPUS D'ESTIU

Casa de colònies a Barcelona

El nostre Campus d'Estiu d'Esport i Aventura permet als nens i nenes submergir-se a la natura mentre gaudeixen d'un programa dissenyat per despertar el seu amor per l'esport i l'emoció de l'aventura. Amb activitats vibrants i monitors dedicats, cada dia els brinda noves oportunitats per créixer, explorar i crear records inoblidables. El nostre campus és l'escenari perfecte per a un estiu ple de diversió, aprenentatge i desenvolupament personal.

Campus d'estiu

FUTBOL

 

El Campus de Futbol és una estada dissenyada per a tothom que vulgui aprendre i perfeccionar els aspectes tècnics i tàctics del futbol d’una manera divertida i en companyia de nous amics i amigues.

 

VEURE +

Campus d'estiu

BÀSQUET

 

El Campus de Bàsquet és una estada dissenyada per a tothom que vulgui aprendre i perfeccionar els aspectes tècnics i tàctics del bàsquet d’una manera divertida i en companyia de nous amics i amigues.

 

VEURE +

Campus d'estiu

AVENTURA

 

Les colònies d'estiu d'Aventura és una estada dissenyada per a tothom que vulgui aprendre sobre l'entorn i fer esports d'aventura gaudint dels recursos natuals del Parc del Corredor d'una manera divertida i en companyia de nous amics i amigues.

 

VEURE +

Campus d'estiu

MULTIESPORTS

 

Les colònies d'estiu Multiesports és una estada dissenyada per a tothom que vulgui descobrir i aprendre esports tant individuals com col·lectius gaudint de l'entorn natual i els seus recursos d'una manera divertida i en companyia de nous amics i amigues.

 

VEURE +

INSTAL·LACIONS


ON SOM

Parc del Montnegre i Corredor

LLUNA ESPORTS - CAMPUS D'ESTIU

Can Castellar, s/n 08471 Vallgorguina, Barcelona

 600 060 060