Qui som i Què fem

Qui Som?

Empresa familiar amb 40 anys d’experiència en el sector de l’educació infantil i el lleure, des de fa 27 anys oferim una experiència única on esport i diversió són els protagonistes, basada en un model educatiu format i desenvolupat al llarg de tots aquests anys. Seguint aquesta il·lusió per l’educació i pel temps de lleure, ja fa 20 anys es va idear una proposta educativa-esportiva per l’època estival: les estades esportives i campus Llunaesports.

Llunaesports és una empresa que ofereix una alternativa de lleure molt completa pels campus i colònies d’estiu. Aquesta oferta és oberta a tothom que tingui ganes de passar-ho bé, d’aprendre i de conviure amb nous i antics companys/es fent activitat física (tant especialitzada com de lleure) durant 6 dies en plena natura.

Comptem amb un equip de monitors format en els diferents àmbits de l’educació i el lleure i especialitzats amb un pla de formació intern de Llunaesports. 

Què Fem?

Llunaesports  és un campus multidisciplinar on el nen és el principal protagonista. Les diferents línies del Campus (Colònies d'estiu, Bàsquet, Futbol i Xocoxef) conviuen al llarg de sis dies en un ambient natural, màgic, essent partíceps d’una història comú, compartint estones de diversió amb els companys i fent noves amistats.

Escollir un dels campus és especialitzar-se i gaudir d’aquell esport o activitat durant 4 hores diàries, repartides en dues sessions de 2 hores al matí i 2 hores a la tarda.

 

Per a més informació ompliu el següent formulari: