Trets d'identitat

Medi Natural: instal·lacions situades al parc del Montnegre i el Corredor, entremig d’arbres, muntanyes i tranquil·litat.

Seguretat: totes les activitats es fan a les nostres instal·lacions, sense haver d’agafar cap transport addicional. Els recorreguts sempre són curts i a peu.

Accessibilitat: es pot arribar a la nostra casa de colònies per l’autopista AP-7 (Sortida 11) o bé per la C-32 (fins Arenys de Mar i després direcció Arenys de Munt i Sant Celoni). Només a 30 minuts de Barcelona i Girona i amb molta facilitat d’accés per a la resta de províncies.

Instal·lacions completes: camps de futbol de gespa natural, pistes de bàsquet, piscina, tennis taula, zona d’aventura amb una tirolina, un pont tibetà i un circuit de ponts verticals, circuit de quads, inflables, un tren elèctric, 32 ha de bosc, dues cases (a 25 m una de l’altra) amb una capacitat de 210 places per dormir i 250 places de menjador, 3 sales exteriors per tallers i zona de projecció d’audiovisuals. Tot preparat i pensat perquè l’experiència sigui inoblidable.

Transparència: sempre oberts per ensenyar les instal·lacions interiors i exteriors on gaudiran els i les participants. Truqueu al 600 060 060 per concertar visita.

Nutrició: menjar de cuina pròpia (no càtering ni precuinats) amb menú energètic i equilibrat per recuperar l’energia utilitzada a les activitats. També es cuinen diferents menús, adaptats a possibles al·lèrgies o intoleràncies.

Higiene i salut: Espais amplis i nets en plena natura, menjador gran i exterior, habitacions exteriors i amb llits especials pel descans (190×90). Seguiment de la higiene i de la medicació dels participants per part del monitoratge.

Equip tècnic professional: professionals escollits del món de l’educació i el lleure. Mestres, diplomats i llicenciats en Educació Física, monitoratge de lleure. Tots els nostres professionals es dediquen les 24 hores al grup, treballant aspectes de convivència, col·laboració, d’autonomia personal, hàbits de salut i higiene, esforç, constància, etc.

Seguim la línia pedagògica escolar, però en un àmbit lúdic i de temps lliure. Els monitors fan un seguiment tant dels aspectes més lúdics com dels d’hàbits de salut i higiene. El control de tota la medicació es porta a terme per part del responsable de l’estada.

Rati: el rati és de màxim 12 nens per monitor. D’aquests forma hi ha més atenció i més contacte amb el grup, i dona més qualitat a l’activitat.

Medi Natural

Instal·lacions completes

Higiene i salut

Seguretat

Transparència

Equip tècnic professional

Accessibilitat

Nutrició

Rati

Per a més informació ompliu el següent formulari: