Nutrició: menjar de cuina pròpia (no càtering ni precuinats) amb menú energètic i equilibrat per recuperar l’energia utilitzada a les activitats. També es cuinen diferents menús, adaptats a possibles al·lèrgies o intoleràncies.
Higiene i salut: Espais amplis i nets en plena natura, menjador gran i exterior, habitacions exteriors i amb llits especials pel descans (190×90). Seguiment de la higiene i de la medicació dels participants per part del monitoratge.
Equip tècnic professional: professionals escollits del món de l’educació i el lleure. Mestres, diplomats i llicenciats en Educació Física, monitoratge de lleure. Tots els nostres professionals es dediquen les 24 hores al grup, treballant aspectes de convivència, col·laboració, d’autonomia personal, hàbits de salut i higiene, esforç, constància, etc.
Seguim la línia pedagògica escolar, però en un àmbit lúdic i de temps lliure. Els monitors fan un seguiment tant dels aspectes més lúdics com dels d’hàbits de salut i higiene. El control de tota la medicació es porta a terme per part del responsable de l’estada.
Rati: el rati és de màxim 12 nens per monitor. D’aquests forma hi ha més atenció i més contacte amb el grup, i dona més qualitat a l’activitat.